co

nowego?

"Praktyczne aspekty codziennego życia osoby z cukrzycą z wykorzystaniem nowoczesnych technologii wspierających terapię"17 września wzięliśmy aktywny udział w warsztatach w ramach Kongresu Pielęgniarstwa Polskiego w Warszawie pod hasłem "Praktyczne aspekty codziennego życia osoby z cukrzycą z wykorzystaniem nowoczesnych technologii wspierających terapię".TURNUS W LĄDKU ZDRÓJPRZYPOMINAMYTURNUS W STEGNIE GDAŃSKIEJPrzypominamy, że turnus nad morzem rozpoczynamy 26.06.2016r. OBIADEM o godz. 14.00. Do zobaczenia :)SŁODKA KONFERENCJA W SEJMIESŁODKA KONFERENCJA W SEJMIE 1 czerwca Fundacyjne Słodziaki, na zaproszenie Michała Jelińskiego - ambasadora kampanii "Ścigamy się z cukrzycą", wzięły udział w konferncji prasowej w SejmieWYLICYTUJ KOSZULKĘ Z PODPISAMI REPREZENTANTÓW!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej kolejnej aukcji! Tym razem do wylicytowania jest koszulka klubu piłkarskiego Ruch Chorzów, w którym gra Ambasador naszej fundacji, Łukasz Moneta. Cały dochód z aukcji zostanie przekazany na cele Fundacji.SZKOLENIA EDUKACYJNO - SPORTOWE ACTIVEdiabetW dniach 21-22 maja na warszawskim AWF-ie odbyły się szkolenia edukacyjno - sportowe "ACTIVEdiabet" dla dzieci, młodzieży, rodzin z cukrzycą, w których wzięliśmy udział.Miły prezent od PZPNDostaliśmy dziś niezwykły prezent! Polski Związek Piłki Nożnej przekazał dla podopiecznych naszej Fundacji olbrzymią ilość gadżetów i upominków. Wśród nich są między innymi kubki, worki na obuwie, przybory szkolne i wiele innych...Akcja "Stop Cukrzycy" w magazynie "Baby Junior"Zachęcamy do nabywania magazynu „Baby Junior”, skierowanego do obecnych i przyszłych rodziców, z wieloma ciekawymi treściami i fachowymi poradami. W dodatku specjalnym do obecnego wydania („Twój Junior”) tematem numeru jest ogólnopolska akcja edukacyjna „Stop Cukrzycy”.